سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ایمان آن است که راستى را بر گزینى که به زیان تو بود بر دروغى که تو را سود دهد ، و گفتارت بر کردارت نیفزاید و چون از دیگرى سخن گویى ترس از خدا در دلت آید . [نهج البلاغه]
 
شنبه 95 اردیبهشت 11 , ساعت 9:21 عصر

تحقیق بررسی مدیریت دانایی محور



دسته: مدیریت

بازدید: 1 بار

فرمت فایل: docx

حجم فایل: 26 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 12








تحقیق بررسی مدیریت دانایی محور در 12 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

بخشی از متن :

 

مقدمه‌‌ :

 

سازمان‌ها در حال حاضر به این واقعیت دست یافته‌اند که هیچ چیز بــــه اندازه دانایی نمی‌تواند آن‌ها را در این دنیای رقابتی در جایگاهی مطلوب قرار دهد. کارکنان سازمان به عنوان صاحبان دانایی و مهم‌ترین سرمایه سازمان مورد توجه قرار گرفته‌اند، لذا در این نوشتار به تشریح جایگاه مدیریت دانایی در سازمان پرداخته و لزوم بهره‌‌گیری از منابع انسانی دانا به عنوان جزو لاینفک سازمان مورد تأکید قرار خواهد گرفت. مدیریت دانایی به عنوان ابزاری که می‌تواند دانایی موجود را گردآوری و نظم و پویایی بخشیده و در کل سازمان اشاعه دهد اهمیت یافته است. 

ضرورت توجه مدیریت دانایی به عنوان ابزاری استراتژیک جهت پیشبرد منابع سازمان و موقعیت در عرصه رقابت مطرح است. این امر بیانگر این است که بدون توجه به اصل مدیریت دانایی و شناخت سازمان نسبت به آن نمی‌توان از آن در سازمان بهره گرفت. لذا باید توجه داشت که مدیریت دانایی یک امر پایان ناپذیر است که همواره سازمان را در تغییرات یاری می‌کند و نیازمند پشتیبانی و توجه دائمی است. آنچه که موفقیت آن را به عنوان یک ابزار استراتـژیک می‌تواند قطعیت بخشد، اینست که افـراد بــــه عنوان صاحبان دانایی مورد توجه قرار گیرند و فرآیندهای سازمانی به گونه‌ای باشد که دانایی به کل سازمان اشاعه یابد. 

جامعه فراصنعتی امروز جامعه‌ای اطلاعاتی است که در آن به تدریج فن‌آوری‌های نیروافزا جای خود را به فن‌آوری‌های دانش افزا می‌دهند. در محیط پویا و پیچیده امروزی برای سازمان‌ها ضروری است که به‌طور مداوم دانایی جدید را به شکل ایجاد، اعتباربخشی و کاربرد در محصولات و خدمات خود به کار گیرند. از این رو، مدیریت دانایی مقوله‌ای مهم محســوب می‌شود که در سازمان‌ها به دنبال آن است تا نحوه چگونگی تبدیل اطلاعات و دانسته‌های فردی و سازمانی را به دانایی و مهارتهای فردی و گروهی تبیین و روشن سازد. از این رو، ایجاد محیطی برای اشتراک، انتقال و تقابل دانایی در میان اعضای سازمان از اهداف اولیه‌ای است که بدین منظور ضروری به نظــــر می‌رسد، چرا که مدیریت دانایی می‌تواند گستره‌ای از ویژگی‌های عملکرد سازمانی را با قادر ساختن شرکت به عملکرد هوشمندانه‌تر بهبود بخشد.



پرداخت و دانلود

 


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .





کلمات کلیدی : تحقیق بررسی مدیریت دانایی محور , تحقیق بررسی مدیریت دانایی محور , مدیریت دانایی , مدیریت دانایی محور


لیست کل یادداشت های این وبلاگ